Důležité informace pro jezdce Mezinárodního mistrovství závodů automobilů do vrchu LIQUI MOLY MAVERICK HILL CLIMB CZECH “XI.VRBENSKÝ VRCH“ VRBNO POD PRADĚDEM 12. - 14. 7. 2024

03.07.2024 10:33

1, Jak jsme již cca před týdnem psali: I v letošním roce budeme tak jako loni aplikovat parkovací zóny v depu. Mělo by to jezdcům zjednodušit příjezd na závodiště, parkování, a již dopředu budou mít připravené místo, kde budou po celý víkend stát. Zároveň nám pořadatelům to pomůže s přípravou celého prostoru

( soc. zařízení, rozhlas, vyhýbací zálivy, apod. ). Proto vás všechny žádáme, aby jste do přihlášek uváděli kolik metrů potřebujete do depa. Pokud máte zázemí v depu s více jezdci, pošlete jména jezdců na email: vrbenskyvrch@seznam.cz, ať vás můžeme dát do jedné zóny. Rozkreslení depa i se jmény jezdců a jak bude probíhat navádění na parkovací místa bude zveřejněno týden před závody.

1.1. ŽÁDÁME TÍMTO VŠECHNY JEZDCE, KTEŘÍ JEŠTĚ NEJSOU PŘIHLÁŠENI, ABY TAK UČINILI CO NEJDŘÍVE, ABYCHOM MOHLI VÁS VŠECHNY ZAŘADIT DO SEZNAMU PRO ROZDĚLENÍ DEPA.

2, V průběhu závodu budou pro případ nehody, technické závady apod. zajištěny dvě odtahové služby z níž jedna je vybavena hydraulickou rukou. Všechna nepojízdná vozidla budou odvezena do prostoru cíle a v průběhu svozu po ukončení jízdy budou staženy do depa.

3, Před startem bude 150 m dlouhý volný prostor pro řazení vozidel do skupin.

4, Příjezd jezdců do parkoviště závodních vozů (PZS), bude možný v pátek

12. 7. 2024 od 11:00 hod. Pro jezdce, kteří přijedou dříve, bude zřízeno odstavné parkoviště ve Vrbně pod Pradědem u fotbalového hřiště.

5, Jezdci se do parkoviště závodních strojů budou řadit dle instrukcí pořadatelské služby a organizátorů (vše dle rozpisu a mapy PZS).

6, Po vyzvání hlavního pořadatel depa, budou zavedeni do své parkovací zóny. Zóny budou očíslovány a nejpozději ve středu 10. 7. 2024 do 19:00 hod., bude zveřejněna mapa depa se zónami a jmény, kdo v které zóně parkuje.

7, PZS bude po pravé straně vozovky ve směru od Vrbna pod Pradědem. Zóny budou přibližně po 100-150 m a bude následovat vyhýbací místo o délce 30 m. Tyto vyhýbací místa slouží pro vyhýbání IZS, autobusů a závodních vozidel.

8, Na závodiště není možno přijet dříve. A jezdci si nebudou sami stoupat na místa, která jim nebyla určena. Vše musí být po dohodě s hlavním pořadatelem v depu.

9, Opravdu dbejte instrukcí pořadatelů, aby zbytečně nedocházelo k nečekaným situacím a ucpání průjezdného pruhu pro IZS, autobusy a obyvatele Karlovic.

Za respektování děkujeme a těšíme se na XI. Vrbenském vrchu na shledanou.

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescuez.s. a Automotoklub Vrbno v AČR.

Děkujeme a těšíme se na Vás všechny...

Promotér a ředitel

Aleš Gänsdorfer
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s.